PDA

View Full Version : Defragment

puRe
08-12-2004, 09:13 PM
http://www.streamload.com/purator003/defragment

ANITA
09-12-2004, 02:09 AM
Evo moj komentar...

Trebalo mi je u pocetku da se priviknem na upad 3 note (ne racunajuci delay). Nekako mi je cudno upadala, sad vec 3.put slusam pa sam se privikla i nije mi vise cudno, ali ipak mozda mrvicu da obratis paznju na to.
Kad drugi instrumenti upadnu sve je ok. Svida mi se. Lijepe melodije, dovoljno osvjezenja, zadrzavas mi paznju. Gitarica, klavir... kasnije glas koji nisam ocekivala uopce.

2:20 = Nedostaje neka pedalna nota... neki sustain zvuk koji bi tu melodiju nekako spojio dok glas pjeva....
Ja bi ovaj dio skroz preokrenula.... unijela iznenadenje u pjesmu dok izgovaras rijeci koje bi trebale podici stanje nekome.... jel?

Lijepe su rijeci. Izgovor nekih rijeci odaje da nisi englishman... ali u globalu je ok.

Ja ovaj zanr uopce ne slusam, ali zadrzao si mi paznju i poslusala sam vise puta i svida mi se.

Evo, bila sam dobra.
:)

Znas sto ja kazem svojim najblizima kad mi daju kritike za glazbu? PRvo ih pustim da poslusaju normalno kao ljudi.... a onda ih zamolim da se pretvore u najgoru kriticarsku... ajmo reci.. prasad.. i da pronadu sve sto bi nekoga tko trazi samo lose... eventualno moglo zasmetati.

I sama sebi to radim. Pronadem tako sve i svasta i zato volim da mi i drugi kazu sto misle pa vidim gdje je bilo malo istine a u cemu sam zabrijala.

Budimo hrabri i iskreni prema sebi. Pretvoris se na tih par minuta u nekog drugog i cut ces sve. TEK kad mislis da si dao sve od sebe i napravio sve promjene koje su u tvojoj moci.. daj drugima da nadu dalje sto treba.

I ne zaboravi jednu stvar. Prijatelji/poznanici su ponekad mnogo kriticniji nego "obicna" publika. Bas obrnuto od ocekivanog.

Boskovic
09-12-2004, 11:31 AM
Ne svidja mi se aranzman. Previshe odishe paternima (loopovi) nishta se ne dogadja specijalno tokom pjesme.
Dinamika mi je vrlo sumnjiva tj. slaba.
Produkcija visokih mi se ne svidja, gitara zvuci uzasno kao i el/ klavir. Bas i noga (ciji je programing neodgovarajuci) nisu smiksani kako treba.

SandRob
13-12-2004, 01:54 PM
ovakva skladba zasluzuje puno bolju produkciju. 8)

Defragment
13-12-2004, 03:03 PM
I dobice, SandRob, ne brini! Sve u svoje vreme! Kad te stvari malo odleze, dve tri nedelje recimo, pa ih preslusam ponovo, verovatno cu imati i potpuniju sliku sta tu sve fali!
Veceras cu postaviti jos 3-4 stvari u razlicitim fazama, cisto da poslusate!!

Eon
14-12-2004, 09:19 AM
Dobra svrvar, malo neodredjena po mom misljenju, produkcija mi se ne svidja ali postoji jedna stvarcic akoja mi odvlaci paznju a to je nekonvenciajlni aranzman i citava prica, mislim da si tu ubo Engleza u Srce :)

ProkDu
17-12-2004, 02:43 AM
All right. Evo kako: podseca me na Depeche Mode u trenucima, a atmosferom na bend Paradise Lost (optprilike bi tako PS zvucao kad bi se izbacile zestoke gitare). :shock:
Karakteristican mi je takodje ovaj "talking" drum, barem ga ja tako 3pujem. Pozitivno.
Takodje, "nekonvencionalni" aranzman mu daje draz upravo zbog nepredvidivosti.

8)